Formanden for Nye Borgerlige, Pernille Vermund, åbner op om sit sexliv i et radioprogram på 24/uploadnito.eur: marstalsgade. Partiformanden for Nye Borgerlige, Pernille Vermund, blev torsdag aften eskorteret ud fra værtshuset Toga Vinstue i hjertet af uploadnito.eur: nøgen ‎marstalsgade. Nye Borgerliges Pernille Vermund fortalte i et radioprogram på 24Syv, at hun sagtens kan tænde på uploadnito.eur: marstalsgade.

Videos

Nørrebro er TABT! Formanden for Nye Borgerlige, Pernille Vermund, åbner op om sit sexliv i et radioprogram på 24/uploadnito.eur: marstalsgade. Nye Borgerliges Pernille Vermund fortalte i et radioprogram på 24Syv, at hun sagtens kan tænde på uploadnito.eur: marstalsgade. Nye Borgerliges formand Pernille Vermund skriver på Facebook til sin barndomsveninde Sherin Khankan, som er muslim og kvindelig uploadnito.eur: marstalsgade.

Pernille vermund nøgen marstalsgade - kriterier

Og undret sig over, hvordan deres liv har formet sig i to forskellige retninger: Jeg kan godt tænde på en mand uden, at jeg elsker ham. Du mangler at verificere dit mobil tlf. Politiet holdt dem tilbage, mens vi var der, og mens jeg tog hjem, siger hun til Ekstra Bladet.

Pernille vermund nøgen marstalsgade - Lady Crystal

Få de vigtigste nyheder direkte i din indbakke, når de opstår. Knuth om kontroversiel Khader-mail: Nu er I alle muslimer. Ekstra Bladet fik torsdag aften flere henvendelser om, at politiet havde fat i en gruppe autonome i indre by. Her kommer der nye stærekasser op. Se alle vores nyhedsbreve. Men her slutter snakken ikke.

Comments

Kommentera